Bakery Bar Kafe Furre Buke Pasticeri

BAR PASTICERI ” ERGI ” – KAMEZ

” ERGI ” – FURRE BUKE / LUOUNGE BAR & PASTICERI KAMEZ
Adresa: Rruga Skenderbeu, 100 m nga Bashkia Kamez

Tel: +355 67 203 4740

Furre Buke & Pastiçeri Ergi

Jemi prane jush prej 25 vjetesh. Fale eksperiences dhe teknologjjise tek ne gjeni prodhime brumi tradicionale e bashkekohore. 

Sherbime fast food te fresket si: pica, kalcione, byreke te ndryshem me shije unike dhe Fli tradicionale, te bere me cilesi te larte si nga duart e nenes. Cilesia dhe korrektesia na diferencojne nga te tjeret!

Jemi prane jush per te ndare gezimet sebashku!

Torta fantastike me shijet qe ju desheroni, behen nga duart e mjesherve me te kualikuar duke sjelle shije tradicionale dhe pasticerine Italiane, Greke, Etj..!

Ju mirepresim qe ti bejme me te embla gezimet tuaja!

Bar & Yougurteri Ergi

Ju presim te shijoni krepat me te shijshem me shije te kripur e te embel. Waflet tona ishin ato qe mungonin ne kete zone.

Yougurti me shije te zgjedhur, eshte nje arsye per tju sjelle tek ne. 

Per te kaluar caste te kendeshme dhe per nje relax larg problemeve te perditshme ju presim tek Bar & Yogurteri “Ergi”


Sherbimet:

  • – Furre Buke
  • – Pastiçeri
  • – Creperi
  • – Wafles
  • – Bar Kafe
  • – Yougurteri
  • – Porosi per Produktet e  Pastiçerise
  • – Wiffii
  • – Parking

Per Porosi na kontaktoni ne DM ose ne numrin: +355672034740

Bar Pasticeri Ergi Kamez