Bar Kafe Fast Food Hotele Komplekse

KOMPLEKSI GJONI – FIER

HOTEL NE FIER – KOMPLEKSI GJONI – OIL / PARKING & LAVAZH
Adresa: Rruga Teodor i II Muzakave, Vija e Ngjales, Mbrostar – Fier

Tel: +355695644630 / +355676433276

Kompleksi Gjoni i vendosur vetem pak minuta larg qendres se Fierit, ofron shebim Hoteli me dhoma te akomoduar me menyre moderne dhe kushte bashkekohor. Hoteli ka 7 dhoma, te pajisura me Kondicioner dhe Tv. Dhomat jepen me çmim teper ekonomik, vetem 2.500 lek nata. Sherbimi eshte 24 ore, i shpejte dhe cilesor.

Ne kompleks do te gjeni Bar Kafe ku keni mundesine te kaloni momente relaksuese me miqte apo familjaret tuaj.

Gjithashtu Kompleksi Gjoni ka dhe sherbim OIL, ku ofrohet Nafte, Benzine dhe Gaz. Nuk mungon as Lavazhi apo Parkingu.


Sherbimet:

  • – Hotel
  • – Bar Kafe
  • – Fast Food
  • – Karburant
  • – Lavazh
  • – Parking
  • – Wiffi
  • – Etj..!


Stafi i Kompleksit Gjoni angazhohet per permbushjen e gjithe deshirave dhe nevojave te klienteve duke ju ofruar besueshmeri, cilesi te larte sherbimi, akomodimi si dhe parkim te garantuar.


Tel: +355695644630 / +355676433276

Kompleksi Gjoni Elbasan