Kërko

A e duan më shumë njëri-tjetrin çiftet që zihen?

Marrëdhëniet zakonisht fillojnë me zemrat dhe fluturat. Çdo gjë është e mirë dhe e shkëlqyer. Jeni dakord me njëri-tjetrin. Por, pas “muajit të mjaltit” ju filloni të tregoni mendimet, dallimet dhe personalitetet tuaja individuale. Atëherë përjetoni një luhatje në harmoninë e çiftit. Një marrëdhënie testohet. Në qoftë se do të keni zënka të shëndetshme, me të vërtetë mund të mësoni nga njëri-tjetri. Argumentet janë një formë e rëndësishme e komunikimit. Ato tregojnë individualizmin, këndvështrime të ndryshme dhe aftësinë për të mësuar nga njëri-tjetrin. Zënkat nuk janë domosdoshmërisht një tregues i problemeve në një marrëdhënie.

Pse çiftet që grinden e duan më shumë njëri-tjetrin?

Kjo do të thotë që ju jeni të shqetësuar në lidhje me personin tjetër. Argumentet mund të na bëjnë emocionalisht më të ngarkuar dhe të tregojnë se sa shumë kemi kujdes.

Kjo do të thotë që marrëdhënia juaj është e gjallë. Askujt nuk i pëlqen një atmosferë e mërzitshme ku nuk ka intensitet dhe polemika. Disa ‘drama’ mund të mbajë një marrëdhënie të gjallë dhe aktive. Ky lloj i dramës ju ekspozon  energjinë e njëri-tjetrit.

Kjo do të thotë që ju do të mësoni nga njëri-tjetri. Askush nuk duhet të struket larg nga të mësuarit dhe të përpiqet të zbulojë një fije të re të mendimit ose të perspektivës për jetën. Kur ju argumentoni, ju do të mësoni nga njëri-tjetri dhe të shihni veten nga pikëpamja e një personi tjetër.

Kjo do të thotë që ju jeni të vërtetë me njëri-tjetrin. Ju nuk jeni duke u shtirur kur ju argumentoni, pasi mosmarrëveshjet janë ekspresive. Ju mund të jeni autentik dhe të lejoni personin tjetër të ju pranojë ashtu si jeni.

Çiftet të cilët argumentojnë gjithashtu kanë një tendencë të jenë pasionantë. Disa çifte gëzojnë çaste intime pas një grindjeje intensive.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL