Kërko

ALBUJI – FILTRA UJI NE TIRANE

ALBUJI – FILTRA UJI NE TIRANE
Adresa:  Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprakë – Tiranë

Kosovë: Rruga Nënë Tereza Nr.101 – Fushë Kosovë

Alb Uji ofron Filtra Uji që eliminojnë papastërtitë që mban uji që ne përdorim cdo ditë.

Këto impiante filtrimi prodhojnë ujë të pastër si kristal, të freskët dhe të shëndetshëm për të pirë dhe gatuar.

Alb Uji ofron gjithçka që ju nevojitet për një ujë të pastër:

    • Filtra që eliminojnë papastërtitë, rërën, baltën etj..
  • Impiante filtrimi me osmozë. Tashmë të shitura me qindra në Shqipëri. Këto impiante filtrimi prodhojnë ujë të pastër kristal, të freskët dhe të shëndetshëm për të pirë dhe gatuar. Me këto impiante ju eliminoni të gjitha papastërtitë që mund të gjenden në rrjetin e ujit siç janë bakteret, viruset, klorin, pesticidet dhe të gjithë ndotësit e tjerë të tretur në ujë. Shpenzoni pak në fillim që të kurseni vazhdimisht në blerjen dhe në mundin e transportit të ujit.

[insta-gallery id=”156″]

Tel ( Kosova ): 044727244

Tel ( Shqiperi ): 042273142

Mobile ( Shqipëri ): +355682088232

.FILTRA UJI – ALB UJI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL