Kërko

ALPA SHPK – LAC

ALPA SHPK LAC – ALBANIAAdresa:

* ” ALPA 1 ”  Ish parku i mallrave  Lac 

* ” ALPA 2 ”  Autogrilli NBT Oil  Autostrada  Lac – Lezhe, Km1.

Miresevini tek: ” Alpa Shpk ”   Goma , Servis ,  Pjese Kembimi.

Alpa Shpk” me staf te certifikuar ne Itali ofron zgjidhjen me profesionale me cmime konkuruese. 

Na vizitoni dhe perfitoni nga ofertat tona ne: ” ALPA 1 ” dhe ” ALPA 2 ” 


Sherbimet qe ofrojme ne ” ALPA 2 ”  :

1- Goma per te gjitha llojeve.

2- Konvergjence robotike R.E.M.O. Compact Due per kamione & vetura.

3- Diagnoze disku & gome.

4- Balancim gome veture & kamion.

5- Fryrje gomash me azot.

6- Drejtim dhe kalandrim disku.

7- Programim sensore gome “TPMS”.

8- Drejtim timoni elektronik me kompjuter.

 

Alpa-2”: Super Gomisteria tek Autogrili “NBT OIL”. Autostrada  Lac – Lezhe, Km.1.


Sherbimet qe ofrojme ne ” ALPA 1 ” 

1- Gomisteri & goma

2- Konvergjence per autovetura me 8 kamera.

3- Balancim disku.

4- Autoservis & Sherbime Xhenerike.

5- Nderrim vaj kamio me paisje te certifikuar nga: Mercedes, BMW, Audi, VW, Fiat, etj.

6- Nderrim alkol frenash me paisje.

7- Pjese Kembimi, Lubrifikante & Bateri.

“Alpa -1”: Tek ish parku i mallrave  Lac


1- Konvergjence Robotike R.E.M.O. Compact Due ” new 2018, e para ne bote pa kontakt me diskun dhe gomen.  Fjala e fundit e teknologjise ne gjoemetrine e makinave.  Kursen kohen ne procedurat e saj, skanon 100% mjetin, nuk demton disqet & gomen sepse skanimi behet me robot.  Ka performance te larte te pakrahasueshme me nje konvergjence tjeter. 

E vetmja Konvergjence Robotike R.E.M.O. Compact Due ne ballkan per momentin. 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=QRZzYFAlQNw” width=”640″ height=”320″]

2- Balancuese “EyeLight Plus” New 2018.

Kryen diagnostifikimin e diskut dhe gomes nepermjet skanerave teper te sakte qe kjo super paisje ka. Mundeson evidentimin e cdo problemi qe ka goma dhe disku duke e pare dhe me pamje 3D, etj.  Duke pasur teknologjine maksimale deri me sot, ben balancim sipas mjeteve ne menyre teper te sakte. Ka opsione dhe saktesi qe nuk krahasohet me asnje balancuese tjeter.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=S6Pf0P-fVx8″ width=”640″ height=”320″]

3 – Kovergjence “Corchi Exact 70” New 2018  per kamione me programet me te fundit  dhe  me ambjentin me modern dhe gjithcka duhet per te kryer nje pune profesionale dhe te sakte.

4 – Balancuese Kamioni “Corghi  ET- 88” New 2018. e paisur me te gjitha aksesoret e nevojshem. Kjo aparature super moderne kryen balancimin perfekt  te gomes dhe ka te gjitha opsionet e nevojshme per te gjitha llojet e gomave. e vetmja ne shqiperi dhe me gjere.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Ym20OFGaKqk” width=”640″ height=”320″]

5 – Riparim sensore gome “TPMS” ose zevendesimin dhe programimin  e  tij me te ri origjinal.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Maunq29ow2U” width=”640″ height=”320″]

6 – Ofertat me te mira me goma & markat  premium, ekonomike dhe me cilesoret e mundshme ne treg me cmimet me te lira.

7- Drejtim disku me kalander.

8- Fryerje gome me Azot  per nje frenim me te mire i cili ruan temperaturen e gomes njelloj ne te gjitha stinet, si dhe konsumimin normal te gomes.

9- Servisin profesional per autovetura me sherbime si: nderrim pjese kembimi, nderrim vaji motorri & kamio automatike totalisht 100%, e cila ben pastrimin e gjithe rruges ku vaji kalon.  Kjo paisje eshete e certifikuar : Mercedes, BMW, Audi, VW, Fiat dhe shume prodhues te tjere.

10- Nderrim alkoli me paisje profesionale.

11- Rrula faze te motorrit me garanci qe shenohet ne librin e sherbimit qe “Alpa-Shpk” i jep cdo klienti qe kryen sherbime periodike.

12- Nderrim guarnicion testate dhe sherbime te tjera me garanci.

Ju faleminderit qe zgjidhni sherbimet, ofertat dhe produktet tona per nje udhetim te qete dhe te sigurt.

Jeni te mirepritur!!!Adresa:

* ” ALPA 1 ”  Ish parku i mallrave  Lac 

* ” ALPA 2 ”  Autogrilli NBT Oil  Autostrada  Lac – Lezhe, Km1.

Kontakt: +355686766606 / +355682070342

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL