ART PASTICERI & CHOCOLATE

ART PASTICERI & CHOCOLATE

Art Chocolate plotëson shijet e gjithë atyrë qe kërkojnë të provojnë shijen e vërtetë të çokollatës cilësore. Çokollata simbolizon, ashtu si asnjë ushqim tjetër, luks, qetësi, ndjeshmëri, kënaqësi dhe dashuri.

Tek Art Chocolate do të gjeni çokollatën e prodhuar në mënyrë tradicionale në vendin tonë, me Cilësi dhe Shije të parezistueshme.

Gjithashtu kemi të gjitha produktet e pastiçerisë. Art Pastiçeri ofron Torta dhe Ëmbëlsira të të gjitha llojeve. Çdo produkt prodhohet i freskët dhe brenda ditës, duke ruajtur cilësinë e lartë shijes së tyre!

ART Pastiçeri Tirana është më afër jush me shërbim Delivery në shtëpinë tuaj, zyrën tuaj apo kudo që ju dëshironi të kosumoni një ëmbëlsirë. Transporti Falas!

Adresa: Rruga Viktor Eftimiu, Blloku Vasil Shanto, perballë KESH, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code