ART & DESIGN SHPK

ART & DESIGN SHPK

Art & Design Shpk ofron Punime PVC dhe Kuzhina. Prodhojmë Dyer & Dritare nga plastika PVC.

Dyert dhe Dritaret prodhohen me standarte të larta dhe me makineri moderne. Dallohen nga punimet e tjera per arsye të qendrushmërise së gjatë, izolimit të mirë termik, mbrojtje më të mirë anti-vjedhjeje, izolim më të mirë të zhurmave dhe më shumë sofistikim vizual.

Prodhojmë Kuzhina Moderne të pershtatshme sipas ambjentit tuaj, shumë funksionale dhe rezistente. Ofrojmë kuzhina të qëndrueshme dhe me dizenjo unike.

Shumëllojëshmëria, dizajnet unike si dhe kualiteti i lartë i gamës tonë të produkteve janë sekreti i zbukurimit të ambientit tuaj.

Adresa: Unaza e Madhe, Paskuqan, Tiranë

Qëllimi jonë është që klientëve të ju ofrojmë produkte kualitative dhe shërbime cilësore.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code