ART TRADITË – PUNIME MERMERI • GURI • QUARTZI & PORCELANI

ART TRADITË – PUNIME MERMERI • GURI • QUARTZI & PORCELANI

ART TRADITË ofron Nxjerrje dhe Përpunim Mermeri & Graniti si dhe punime të tjera me materiale të ndryshme si:

   • MERMER
   • QUARTZ
   • GRANIT
   • PORCELAN

 

Shërbimet që ofrohen janë nga më të ndryshme duke përfshirë:

   • Banakë Kuzhine
   • Oxhake
   • Shkallë për ambjente të brendshme
   • Shkallë për ambjente të jashtme
   • Veshje Fasade
   • Tavolina
   • Lavamane
   • Shtrime Mermeri për ambjente të brendshme
   • Shtrime Mermeri për ambjente të jashme
   • Vazo
   • Varreza
   • Punime të ndryshme sipas kërkesave të klientit
Konsulencë Falas

Konsulencë falas nga dizankerët tanë

Çmime të Arsyeshme

Ne i përshtatemi buxhetit dhe kërkesës tuaj

Preventiv

Merrni një preventiv për projektin tuaj

Adresa: Rruga Nacionale Shkodër-Koplik, Km.3, Rruga Hallunaj, Shtoj i Ri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code