AUTO AKSESOR ADI • KAMËZ

AUTO AKSESOR ADI • KAMËZ

Auto Aksesor Adi ofron aksesorë të ndryshëm për çdo llojë automjeti. Tek ne do të gjeni pjesë-aksesorë për riparimin e mjetit tuaj si dhe aksesorë të veçantë të cilët i japin makinës bukuri, luks dhe komfortitet në udhëtim.

Ofrojmë shitje me shumicë dhe pakicë. Produkte cilësore me çmime konkurruese.

Ofrojmë Shitje Online. I dërgojmë porositë kudo që ju ndodheni, në të gjithë Shqipërinë.

Adresa: Institut-Kamëz, 500m poshtë UBT

Per me shume informacion ose per porosi na kontaktoni!

sqAL
Scan the code