AUTO HAZIZI 01

AUTO HAZIZI 01

Auto Hazizi 01 ofron Pjesë Këmbimi, Servis dhe Lyerje Makinash.

Auto Hazizi 01 ofron pjesë këmbimi të perdorura me cilësi të lartë pasi të gjitha automjetet importohen nga Europa.

Pjesë këmbimi për atomjete të ndryshme si: Toyta, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Ford, Volkswagen, etj..!

Një biznes i mirënjohur dhe i besueshëm për riparimin e automjeteve dhe pjesëve të kembimit. Me një staf profesional dhe me përvojë, Auto Hazizi 01 ofron zgjidhje për të gjitha llojet e automjeteve me shërbime xhenerike, motorrike, elektroauto, etj..!

Panvarësisht nëse bëhet fjalë për mirëmbajtje, riparime komplekse ose gjetjen e pjesëve origjinale të automjetit tuaj, Auto Hazizi është vendi i duhur për të gjitha nevojat e automjetit. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Berisha, Kamëz.

Mundësojmë dërgesë me postë të pjesëve kudo në Shqipëri. Për më shumë informacion, na kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code