Kërko

AUTO TRANSPORT MASHA

AUTO TRANSPORT MASHA

Auto Masha ofron Shërbim Transporti Ndërkombëtar Makinash dhe Materialesh. Transporti shtrihet në të gjithë Europën dhe jemi të gatshëm t’ju sjellim makinën/produktin tuaj aty ku ju ndodheni. Ofrojmë shërbim korrekt dhe kujdes të veçantë gjatë shërbimit duke treguar profesionalizëm në çdo shërbim.

Kompania jonë vjen në ndihmën tuaj duke ofruar shërbimet e mëposhtme:

   • Transport Automjetesh
   • Transport të Materialeve Inerte
   • Shërbim Logjistike
   • Shërbim Karrotreci

Shërbimet e Logjistikës:

  • Ekzekutimi i kontratave
  • Sistemi i menaxhimit të inventarit
  • Skema e shpërndarjes së produktit
  • Komunikim i ngushtë me autoritetet doganore
  • Monitorimin e kërkesës së tregut
  • Transportimin
  • Magazinimin
  • Etj…

Stafi jonë ju mundëson një nivel të lartë të mirëkuptimit të ndërsjellë dhe aftësinë për të zgjidhur çështjet shpejt gjatë punës. Eksperienca shumëvjeçare në treg bën që të ofrojmë shërbim të kualifikuar, korrekt dhe me çmime të arsyeshme. Me ne, çdo mjet apo produkt i juaj transportohet ose magazinohet në mënyre korrekte dhe të sigurtë.

Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km.13, Maminas, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code