AUTO MEMA

AUTO MEMA

Auto Mema, me eksperiencë mbi 25 vjeçare në treg, ofron Makina në Shitje të modeleve dhe markave të ndryshme. Makina të importuara nga jashtë Shqipërisë, në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme për çfarëdo llojë prove apo kontrolli.

Makina tona janë të garantuara dhe me çmime të arsyeshme. Pranë sallonit tonë mund të zgjidhni makinën tuaj të preferuar. Ne ju ndihmojmë të gjeni makinën qe ju përshtatet.

Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Tiranë-Ndroq-Plepa, (Memaj), Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code