AUTO SERVIS / PJESE KEMBIMI & KARROTREC ALIAJ • FIER

AUTO SERVIS / PJESE KEMBIMI & KARROTREC ALIAJ • FIER

Auto Servis Aliaj prej rreth 20 vitesh ne treg, ofron sherbim servisi te kualifikuar per makinen tuaj. Eksperienca e fituar ben qe te ofrohet sherbim korrekt, i shpejte dhe i garantuar.

Ofrojme Pjese Kembimi per vetura te modeleve te ndryshme. Pjese kembimi te reja dhe te perdorura. Cdo pjese ofrohet me garanci.

Gjithashtu ofrojme edhe Sherbim Karrotreci 24 Ore ne Fier dhe me Gjere. 📲+355696040888

Sherbimet qe Ofrohen:

  • – Elektro Auto
  • – Sherbime Motorrike
  • – Sherbime Xhenerike
  • – Makina ne Shitje
  • – Pjese Kembimi
  • – Karrotrec 24 Ore
  • – Etj..!

Adresa: Rruga Haxhi Kelmendi, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code