AUTO SERVIS BUSHI • FIER

AUTO SERVIS BUSHI • FIER

Bushi Servis, me eksperiencë shumë-vjeçare në treg ofron Servis Makinash për të gjitha makinat. Stafi i kualifikuar ju shërben në menyrë profesionale dhe korrekte, për zgjidhjen në kohë të shpejtë dhe të garantuar të çdo problemi që mund të keni me mjetin tuaj. Specialist në montimin e impjanteve të gazit dhe më shumë.

Ofrojmë shërbime të ndryshme si:

   • Montim Impiant Gazi
   • Shërbime Motorrike
   • Sherbime Xhenerike
   • Diagnostifikim me Kompjuter
   • Montim Xhama të Zinj
   • Shitje Makinash
   • Etj…

Adresa: Rruga e Burgut, 100 metra nga Krasniqi Autogrill, Përballë Shkollë 9-Vjeçare “Flatrat e Dijes”, Fier.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Servis-Xhenerik-Motorist:

📞+355 69 863 4595

Montojmë Impiante Gazi:

📞+355 69 478 7361

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL