AUTO SERVIS GENTI – TIRANE

AUTO SERVIS GENTI – AUTO SERVIS MAKINASH TIRANE  Adresa: Rruga Dytesore Tirane-Durres, Km.1, Majtas – Tirane

Auto Servis Genti ofron servis makinash per te gjithe llojet e autovetura.

Ofrohet Servis i Kualifikuar nga nje staf Profesionistesh fale eksperiences se fituar gjate disa viteve ne treg.

Ofrohen sherbime Mekanike, Elektronike, Xhenerike dhe Motorrike. Gjithashtu ofrohen Programime dhe Kontroll me Kompjuter si dhe sherbime te tjere te pergjithshme. Ju Mirëpresim !


[NPG id=18616]


Sherbimet:

  • – Mekanike
  • – Elektronike
  • – Xhenerike
  • – Motorrike
  • – Kontroll me PC
  • – Programim me PC
  • – Sherbime te Pergjithshme
  • – Etj..!

Tel: +355682040133 / +355682089527 / +355684088889  

h

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera