SERVIS & PJESË KËMBIMI GERTI • SAUK

SERVIS & PJESË KËMBIMI GERTI • SAUK

Auto Servis Gerti, me eksperiencë disa vjeçare në treg, ofron Servis, Pjesë Këmbimi dhe Makina për Shitje.

Ofrohet shërbim i kualifikuar për çdo llojë makine, duke ofruar shërbime motorrike, xhenerike, mekanike, mbushje kondicioneri me gaz dhe shërbime të tjera të përgjithshme. Shërbim i shpejtë, korrekt dhe i garantuar.

Ofrohen Pjesë Këmbimi cilësore, të Reja dhe të Përdorura. Pjesë këmbimi origjinale dhe me çmime të arsyeshme. Do të gjeni çfarëdo llojë pjese të cilën ju kerkoni, për çdo model makine.

Gjithashtu, ofrojmë Makina në ShitjeModele të ndryshme makinash në gjendje perfekte pune, të gatshme për çdo llojë prove apo kontrolli. Makina me çmime të arsyeshme.

Adresa: Sauk, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code