Kërko

AUTO SERVIS GJEKAJ • SHKODËR

AUTO SERVIS GJEKAJ • SHKODËR

Auto Servis Gjekaj, servis i specializuar automjetesh, me shërbimet më të mira në treg!

Autoservis Gjekaj është një emër i mirënjohur ndër serviset e automjeteve në Shkodër dhe më gjerë. Servis me eksperiencë shumëvjeçare, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh për automjetin tuaj. Stafi ynë i kualifikuar dhe pajisjet bashkëkohore të cilat përdorim, do të garantojnë një shërbim të cilësisë maksimale. Shërbime mekanike, xhenerike, motorrike, etj..! Gjithashtu ofrojmë diagnostifikim me kompjuter.

Përveç shërbimit të servisit, tek ne do të gjeni gjithashtu edhe Pjesë Këmbimi të shumëllojshme për automjetin tuaj. Pjesë të reja dhe të përdorura pë modele të ndryshme makinash. Pjesë cilësore dhe të garantuara.

Gjithashtu, shërbejmë me Karrotrec 24 orë, branda dhe jashtë Shqipërisë. Shërbejmë në kohë të shpejtë dhe tregojmë kujdes maksimal gjatë transportit.

Shërbimet e ofruara:

    • Servis i përgjithshëm automjetesh
    • Karrotrec 24 orë
    • Gomisteri
    • Pjesë këmbimi të përdorura
    • Lyerje automjetesh

Adresa: Rruga e Rrencit, Shkodër

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code