PARKET LAMINAT GJERMAN • LUIS DUQI

PARKET LAMINAT GJERMAN • LUIS DUQI

Parket Luli ofron Parket Laminat Gjerman të fabrikës Kronotex. Ofrohet Parket i cilësisë më të mirë në Shqipëri dhe mbi të gjitha, me çmimin më konkurrues në treg. Larmishmëri modelesh dhe ngjyrash, cilësorë dhe tepër rezistent.

Ofrohen:
Parket Laminat, Plintus, Nënshtresë si dhe Parket Druri me porosi.

Ofrojmë shitje me shumicë për pika shitjesh, si dhe ofrojmë edhe shitje me pakicë për të gjithë ato që duan për arredimin e ambjenteve të tyre me parketet tona super cilësor.

Gjithashtu, ofrojmë Punime Parketi. Bëjmë Shtrime & Riparime Parketi. Ofrojmë Punime Profesionale me materiale cilësore dhe staf të kualifikuar të cilët kujdesen për cdo detaj, duke mundësuar punë të garantuar.

Shërbimet dhe Produktet:

  • Parket Laminat
  • Parket Druri
  • Plintus
  • Nënshtresa
  • Shitje me Shumicë & Pakicë
  • Shtrim të kompletuar
  • Riparime
  • Etj…

Adresa: Autostrada Tiranë-Elbasan, Km. 5, Ibë, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code