Kërko

AUTO SERVIS KOTORRI – TIRANE

AUTO SERVIS KOTORRI – AUTO SERVIS MAKINASH TIRANEAdresa: Rruga 5 Maji, pranë Concord Center – Tiranë

Auto Servis Kotorri ofron shërbim servisi për autovetura të të gjitha llojeve. Eksperienca disa vjeçare ka bërë që të punojmë me profesinalizëm.

Ofrojmë Lyerje të plotë për makinen tuaj përfshirë këtu edhe lyerjen e tapicerisë.

Mundësojme rinovimin e bojës aktuale duke dhe lyerjen me bojë të re të të gjithë automjetit.

Bëjmë punime në shasinë e makinës duke e drejtuar apo modifikuar nga një shasi të dëmtuar në një pothuajse të re.

Gjithashtu bëjmë të mundur heqjen e gërvishtjes së xhamave të makinës tuaj ( luçidim ).

Sherbimet që ne kryejmë janë të një sigurie të lartë dhe me një garanci.

Ndryshojini pamjen makinës tuaj, ju mirëpresim!


FOTO GALERI

[NPG id=17897]


Sherbimet që ofrohen:
  • Lyerje
  • Lyerje Tapicerie
  • Drejtim Shasie
  • Rinovim i bojës së makinës
  • Luçidime
  • Llamarinist
  • Drejtim shasie në kalibër
  • Servis i përgjitshëm
  • Etj..!

Kontakt: +355 68 212 9885

Auto Servis Kotorri

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL