Transport me Ambulance Shqiperi, Europe & Turqi

Transport me Ambulance Shqiperi, Europe & Turqi

Transport 24 orë me Ambulancë në Shqipëri, Turqi, Gjermani, Itali, Austri, Belgjike, etj... Transport me Charter Mjekësor.

Shërbimet:

      • - Transport me AmbulancĂ«
      • - Transport me Charter MjekĂ«sor

 

Staf me Mjekë Reanimatorë & Infermirere me eksperiencë mbi 10-vjeçare, të mirëtrajnuar.

Bashkëpunim me spitalet më të mira në Vend, Europë dhe Turqi.

Ne ofrojmë shërbim nga Klinika në Shtëpi dhe nga Shtëpia në Klinikë. Ofrojmë të gjitha shërbimet mjekësore që kanë lidhje me transportin e pacientit.

Ofrojmë kujdes maksimal, shërbim profesional dhe në kohë rekord. Ju shërbejmë 24/7 kudo që ndodheni.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code