AUTO SERVIS MIRI – TIRANE

AUTO SERVIS MAKINASH TIRANE – AUTO SERVIS MIRI TIRANE Adresa: Rruga 5 Maji, Pallati i Shkodraneve, Tirane


Auto Servis Miri ofron servis profesional per vetura te te gjitha llojeve. Eksperienca mbi 10 vite, qe nga viti 2005 ben qe te ofroje sherbimin e duhur per automjetin. Ofrohen punime xhenerike si dhe punime shasie.

Gjithashtu ofrohet lyerje me furre si dhe shume sherbime te tjera te pergjithshme.

[NPG id=39957]

Disa nga sherbimet e ofruara jane:
 • – Punime Xhenerike ( Vajra, Filtra )
 • – Saldim Argoni, Plastike dhe Alumini
 • – Diagnostifikim me Kompjuter
 • – Lyerje me Furrë
 • – Llamarinist
 • – Drejtime Shasie
 • – Ngjitje Plastike
 • – Karambole
 • – Saldime
 • – Stukime
 • – Luçidime
 • – Shërbime të përgjithshme

Auto servis Miri ju ofron sherbime korrekt dhe cilesor ndaj automjetit tuaj vecanerisht kur behet fjale per modelin SMART, ju ofrojme sherbim te kompletuar duke iu siguruar çdo pjese kembimi qe do keni nevoje te riproni. Gjithashtu ofrojme shitblerje te automjeteve Smart. Ofrojme korrektesi dhe cilesi ne pune. Ju Mirepresim!


VENDODHJA E SERVISIT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera