AUTOSHKOLLA DEVJOSA – TIRANE

AUTOSHKOLLE NE TIRANE – AUTOSHKOLLA DEVJOSA Adresa: Sheshi Jozef San Martini, Komuna e Parisit, pas Lulishtes – Tiranë

Autoshkolla Devjosa prej disa vitesh në treg, me instruktorë profesionistë dhe falë eksperiencës së fituar ofron mundësinë e përfitimit të patentës.

[insta-gallery id=”335″]

Kurse Patente për shoferë të rinj si dhe klasat e tjera më të larta për ato që zotërojnë një patentë.

Ofrohet kurs teorik dhe praktik për klasat A, B, C, D dhe E.

Na kontaktoni: +355692076545


[NPG id=17123]


Kontaktoni per te perfituar oferta te ndryshme: +355692076545.

Autoshkolla Devjosa

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera