LOGO FILM SHPK • ALBANIA

LOGO FILM SHPK • ALBANIA

LOGO FILM u themelua në vitin 2004 dhe solli një risinë tregun Shqiptar kualitet dhe siguri në produkteme origjinë evropiane dhe aziatike. Teknologjjia dhe proçeset inovative kanë luajtur një rol kyç në historinë dhe strategjinë e zhvillimit të LOGO FILM. Kjo na bën të jemi lider në treg dhe te sjellim njëlarmi produktesh me kapacitete të larta dhe cilësi maksimale në standarte bashkëkohore.

Ne sjellim tek ju shirita ngjitës në forma të ndryshme, dimensione dhe ngjyra. Ne kemi ngjitësin më të mirë për biznesin tuaj. Ofrojmë mundësi personalizimi në shirit ngjitës.

Paketimet tuaja tani do të duken më bukur me ngjitësa të personalizuar sipas biznesit dhe kërkesave në mënyrë që të ruhet Brandi i produktit tuaj dhe sigurisht të ruhet sa më mirë cilësia.

PACKING TAPE // PAKETIM ME NATRIBANShirit ngjitës më cilësori në treg për paketime me dimensione, ngjyra të ndryshme, metrazhe dhe trashësi sipas kërkesës së klientit.
PRINTING TAPE // NATRIBAN I PERSONALIZUAR (SKOÇ). Sjellim shirit ngjitës të personalizuar për të gjitha llojet e bizneseve. Kështu që ju keni mundësi të bëni paketimet tuaja, me serioze, më efikase, më reklamuese dhe më të sigurta në treg. Your Logo Here (tani logoja juaj është kudo).
PVC TAPE // SHIRIT NGJITËS PVC. Shiriti ngjitës PVC me dimensione dhe metrazhe të ndryshme i cili është një shiriti fortë dhe përdoret për amballazhime, paketime me peshë të rëndë. Skoç rezistent dhe cilësor për bizneset tuaja! (edhe i personalizuar).D isponojmë dhe pajisjet e mbylljevetë qeseve. Me shiritin ngjitës PVC mengjyra, bëhen mbylljet e qeseve si psh: qeset e bukës, frutave të thata, frutave, perimeve, mish, etj…!
FIBER GLASS TAPE // SHIRIT NGJITËS ME FIJE QELQI. Sjellim shirit ngjitës profesional me fije qelqi me dimensione dhe metrazhe sipas kërkesës së klientit, përdorimi i të cilit aplikohet në mur, gips, cartongesso, graffiato, etj… Me këtë ngjitës puna juaj do të ketë cilësi dhe rendiment të lartë.
BIADESIVE TAPE // NATRIBAN NGJITËS NGA TË DYJA ANËT. Shirit ngjitës biadeziv (ngjitës nga tëdyja anët) me kualitet të lartë, shumë përdorimësh me përbërje polietileni. Biadezivi është ideal për letër, lëkurë, materiale plastike, për tapete elinoleum, etj..!
ALUMINUM TAPE // NATRIBAN PREJ ALUMINI. Shirit ngjitës prej alumin i cili përdoret në fusha të ndryshme si: Aspirator, Kaldaja, Kondicioner, Sisteme ngrohje, Tuba sobe, etj… Është një shirit ngjitës cilësor dhe resiztent ndaj të nxehtit, ftohtit, lagështisë etj..!
DUCT TAPE // NATRIBAN AMERIKAN. Shiriti ngjitës Duct tape me fije tekstile për përdorim të përgjithshëm. Ky shirit ngjitës përdoret në çdo sipërfaq edhe griset manualisht me lehtësi. Fusha te përdorimit janë: hidraulike, ndërtim, etj… Shumë i fortë dhe rezistent ndaj lagështisë dhe shumë funksional.
MASKING TAPE // NATRIBAN PREJ LETRE (TENIJE). Shiriti ngjitës prej letre për përdorim të përgjithshëm edhe lloje specifike (sipas kërkesës së klientit). Përbërja është me rrëshirë natyrale e holluar me solvent.
TAPE PE UV // NATRIBAN PE UV. Shirit ngjitës special për fushën e bujqësisë. Kryesisht për serat, riparime të mushamave, tendave, etj… Është rezistent ndaj diellit e shiut. Përbërja polietilen dhe UV rezistent.
HANDLY TAPE // NATRIBAN PËR KOLI. Shirit ngjitës special. Ky shirit ngjitës shërben për mbajtjen e kolive të ujit, birrave, letrave të guzhinës, tualetit, etj..!
ELECTRICAL INSULATION TAPE // IZOLANT PËR RRYMËN ELEKTRIKE. Izolant i realizuar me material të butë PVC pa plumb, me rrëshirë gome e holluar me solvent. Shirit izolues elektrik PVC për tension të lartë.
DISPENSER TAPE // PAJISJE PËR PAKETIM. Pajisje profesionale për paketime. Përdoret për paketime e kutive të kartonit etj. E thjesht në përdorim.
MASKING TAPE PERSONALIZED // LETËR NGJITËSE E PERSONALIZUAR. Letër ngjitëse e personalizuar. Kualitet dhe rendimenti i lartë në punën tuaj.
PJESEMARRJE NE PANAIRE TE NDRYSHME

Teknologjjia dhe proceset inovative kane luajtur ne rol kyc ne historine dhe strategjine e zhvillimit te LOGO FILM.

Teknologjia na ben te jemi lider ne treg dhe te sjellim nje larmi produktesh dhe ne volume te medha dhe me cilesine me te larte e standartet me bashkekohore.

Adresa: Rruga Kepi i Rodonit, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code