BAR PICERI TARACA • TIRANE

BAR PICERI TARACA • TIRANE

Bar Piceri Taraca është një ambjent mjaft i këndshëm dhe i rehatshëm, me hapësirë të bollshme, nga ku të ofrohet një pamje e bukur e ambjentit perreth nga taraca e objektit, larg zhurmës së makinave të qytetit.

Bar Kafe: Mund të shijoni kafen e mëngjesit apo coctails dhe pije të ndryshme gjatë ditës.

Piceri: Piceria ofron pica të pergatitura me shijen dhe freskinë e tyre maksimale. Ofrohen të gjitha llojet e picava.

Ofrojmë Shërbim Delivery, ora 12:30-21:30. Tel: +355676747927

Pishina: Ofrojmë pishina verore për femijë. Pishinat janë të vendosura në taracë, ku përveç freskisë që vjen nga uji, mund te merrni edhe rreze dielli.

Organizim Festash / Ditëlindjesh: Tek ne gjendet kënd lojërash për fëmijė, të cilët mund të argetohen gjatë kohës që ju kaloni momente relaksi pranë ambjenteve tona. Bëjmë Organizime ditëlindjesh dhe organizime festash të ndryshme. Ju Mirëpresim!

Për Shërbim Delivery, Tel: +355676747927

Për më Shumë Info për Rezervime Ditëlindjesh apo Festa të ndryshme, na Kontaktoni!

Adresa: Bedri Karapici Street, “Tirana Golden Park 2” Complex, Floor 8, Tirana

sqAL