BARON BAR – LOUNGE BAR TIRANE

BARON BAR – LOUNGE TIRANE Adresa: Rruga Emin Duraku, pranë Stadiumit Dinamo – Tiranë

Baron Bar, Lounge Bar ku ambjenti i akomoduar më së miri dhe shërbimi korrekt, bëjnë që të kaloni momente qetësie dhe relaksi me miqtë tuaj.

Ofrohet Kafe cilësore, Coctails të ndryshëm, Fresh Juice, Smoothie, Snack Bar, etj..!

Gjithashtu kemi Shisha. Parking & Wiffi.

THE PLACE THAT YOU FEEL LIKE HOMEBaron Bar

ʏᴏᴜ ᴋɴᴏᴡ ɪᴛ’s ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ʙᴇ ᴀ ɢʀᴇᴀᴛ sᴛᴏʀʏ ᴡʜᴇɴ ɪᴛ sᴛᴀʀᴛs ᴏff ᴡɪᴛʜ ᴛʜᴇ ʙᴀʀᴏɴ. ᴛʜᴇ ɴᴇᴡᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴍᴏsᴛ ᴄᴏᴍfᴏʀᴛᴀʙʟᴇ ʙᴀʀ ɪɴ ᴛᴏᴡɴ. ᴏᴘᴇɴ 24 ʜʀs.

Kontakt: +355699458169

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera