AUTO SERVIS BENI – VORE

AUTO SERVIS BENI – VORE

Auto Servis Beni operon në treg prej shume vitesh duke sherbyer me cilesi dhe shpejtesi per mirembajtjen e mjetit tuaj. Ofrohen Montim & Riparim Impjanti Gazi te te gjithe llojeve.

Sherbime Motorrike profesionale per te gjithe mjetet duke i dhene zgjidhje shume problemeve te motorrit per ta kther serish ne nje gjendje pune optimale automjetin tuaj.

Sherbime Xhenerike te te gjithe pjeseve mekanike qe mund te demtohen si pasoje e amortizimit te automjetit nga perdorimi apo dhe ne rastet e demtimit nga aksidentet.

Sherbime Elektro Auto te impjantit elektrik te auto vetures te cilet demtohen ne momente te ndryshme nga mbingarkesa apo dhe konsumimi i tyre duke punuar ne kohe te gjata pune.

Sherbim Autogas: Ne ju ofrojmë sisteme gazi cilësore dhe të sigurta të gjeneratës së fundit
Sistemet tona Autogas ju ndihmojnë me zgjidhjen më të përshtatshme për ju. Ne përdorim komponentët më të mirë dhe më të sigurt. Fokusi ynë kryesor është të sigurojmë që drejtuesit të kenë sistemin më të përshtatshëm, të sigurt, efikas dhe ekonomik të autogazit që i përshtatet më së miri nevojave të tyre të veçanta.

Kompleksiteti gjithnje ne rritje i teknologjise se automjeteve kerkon kulture te avancur te sherbimit, riparimi dhe me e rëndesishmja eleminimin e nderhyrjeve jo profesionale ne autoveturen tuaj. Stafi yne i specializuar dhe i kualifikuar eshte i gatshem t’ju asistoje dhe keshilloje profesionalisht per të gjitha problematikat qe mund te hasni me automjetin tuaj.

Bazuar ne kërkesat e klienteve gjithmone e me ne rritje, kemi vendosur standarte te reja dhe kemi zgjeruar kapacitetin e servisit për t’iu plotesuar cdo kusht dhe kerkese per sherbimin e automjetit tuaj.

Personeli yne i kualifikuar ben cfar eshte e mundur qe t’ju siguroje klienteve tane asistence teknike dhe profesionale. Ju asistojme per çdo gje dhe ne çdo kohe: per kohen e ndryshimit te vajit, per kontrollin dhe ndryshimin e nivelit te alkoolit te frenave, kontrollin e vajit te transmisionit, sistemin e frenimit, etj..! Ofrojme besueshmeri dhe siguri.

Adresa: Rruga Mucaj, Vore e Vjeter, (Perballe Cagatay Logistics Albania)

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code