DYQAN PESHKU GERSI • SHKOZË

DYQAN PESHKU GERSI • SHKOZË

Gersi Fish ofron Produkte të Freskëta Deti. Markatë Peshku që mund të blini produkte deti, ose mund ti shijoni ato në ambjentet tona të ngrohta dhe mikpritës.

Ofrohen të gjithë llojet e peshqve, gjithashtu edhe produktet e tjera kryesore të detit. Furnizohemi çdo ditë nga furnitor serioz, duke mundësuar produkte të frskëta për ju.

Ju Garantojme Cilësi në Shije dhe Shërbim.

Adresa: Ruga Ali Shefqeti, 20m poshtë firmës Kamberi, Shkozë

Per Porosi / Rezervime ose per me shume Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL