Kërko

ELEKTROAUTO JULI – SUKTH

ELEKTROAUTO JULI – ELEKTO AUTO SUKTH – DURRES Adresa: Shijak, ngjitur me uren Sule Golemi – Durres

Tel: +355 69 810 3522

Elektro Auto Juli prej disa vitesh ofron sherbime ELEKTROAUT per te gjitha modelet e makinave. Ne kete servis ofrohet diagnostifikimi dhe riparimi i difektit me garanci. Ju Mirepresim!

[su_custom_gallery source=”media: 16871,16870,16869,16868,16867,16866,16865,16864,16863,16862″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”350″ title=”never”]

Sherbimet qe ofrohen:

  • Elektro Auto
  • Riparime Centralinash
  • Riparime Tavane panoramik
  • Kodime & Ckodime Celsash
  • Etj..! 

Per me shume info Tel: +355698103522

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL
Scan the code