ELEKTROGROUP ALBANIA

ELEKTROGROUP ALBANIA

Elektrogroup Albania ofron shërbime në fushën Elektrike. Ofrohen Instalime Elektrike për banesa civile dhe industriale. Sisteme elektrike të thjeshta dhe të avancuara për çfarëdo llojë projekti. Ofrojmë shërbime profesionale me elektriçist në shtëpinë ose biznesin tuaj.

Me eksperiencë në instalimin e rrejtit elektrike në hotele, pallate, industri dhe në banesa të ndryshme, ne ofrojmë shërbim instalimi elektrik, riparime te sistemit elektrik apo mirëmbajtje në mënyrë cilësore dhe korrekte.

Mundësojmë gjithashtu shpërndarje rrjeti interneti brenda banesës apo për çdo objekte biznesi ose industriale. Ofojmë sisteme Smart Home për banesa dhe me gjerë. Sisteme Cilësore dhe lehtësisht të aksesueshme.

Shërbimet:

    • – Instalime Elektrike
    • – Sisteme Elektrike Industriale
    • – Shperndarje Rrjeti Interneti
    • – Sisteme Smart Home

 

Teknikët tanë do të jenë menjëherë pranë jush, kudo që ju ndodheni, për çdo shërbim që ju kërkoni.

Adresa: Tiranë. Shërbejmë kudo në Shqipëri!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL