FIORE RICAMBI SHPK

FIORE RICAMBI SHPK – PJESE KEMBIMI PER MAKINERI TE RENDA Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, Km.5, Rruga “Industriale”

“FIORE RICAMBI” SH.P.K eshte ne tregun Shqiptar  qe prej  vitit 2002 dhe trajton pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per  mjetet e germimit  te gjitha llojeve si: Caterpillar, Komatsu, Fiat-Hitachi, Fiat-Allis, New-Holland, Fai-Komatsu, Jcb, Case- Poclain, Liebherr, Venieri, Fermec, Etj..!

Ne trajtojme gjithashtu pjeset e kembimit per Cekicet Hidraulik dhe gershere hidraulike si: Hammer, Montabert ,  Atlas, Krupp, Furukawa , Rammer, Npk , Socomec, Soosan, Saga, Indeco , Promov , Vistarini, Etj..!

Prej  vitit 2012 ofrojme per klientelen  riparimin e cekiceve hidraulik, pistoneve hidraulik, kambio dhe diferenciale, barenime, tonime, frezime si dhe presimin e tubave te presionit te larte ne servisin tone modern.

Kete e kemi arritur duke pasur eskluzivitetin dhe suportin e ” Hammer “srl”, Carraro “spa”, Imm-Hydraulik “, ” Erma Group “, ” Net Seals “, ” Cervetti “, Etj… te  cilet operojne ne tregun Italian dhe ate boteror  prej nje kohe te gjate dhe me shume sukses.

Stafi jone i kualifikuar do t’ju jete prane per te gjitha nevojat ne fushen e hidraulikes, mjeteve te germimit, riparimit  te gjitha llojeve te pistonave dhe cilindrave hidraulik.

Ne jemi te specializuar mjaft mire ne identifikimin e pjeseve te kembimit  te ketyre mjeteve,si dhe ne riparimin e cilindrave hidraulik, diferencialeve dhe kambiove ne servisin tone.

Pjeset e kembimit te ofruara prej  nesh  jane te markave me te mira ne tregun Italian dhe Evropian, te garantuara per ti rezistuar punes se veshtire dhe kohes se zgjatur qe kryejne mjetet e germimit.

Ne ofrojme gjithashtu cekicet e markes HAMMER.

Suporti jone per kete fushe eshte “HAMMER “srl, nje prej lidereve me te medhenj  ne Itali dhe Evrope.

Ne kemi nje game te plote pjesesh kembimi  duke filluar qe nga: Filtrat e ajrit, vajit te motorrit, naftes dhe sistemit hidraulik.

Filtrat separator te kompresoreve te ajrit. Malie zinxhiri, spinota, bokulla, pllaka, rrula, rrota drejtuese e dhembezuese si dhe bullona te llojeve dhe fortesive te ndryshme.

Dhembe per kovat dhe maja gerryese asfalti dhe pusesh.

Bokulla, spinota e spesore per krahet dhe pistonat.

Elektovalvola, bobina, valvola dhe akumulatorepresioni.

Tubat e presionit, ajrit dhe ujit.

Gominat per cilindrat hidraulik.

Pjese motorrash si Cummins, Cat, Isuzu, Perkins, Fiat, Deutz, etj.

Pjese per kambio dhe diferenciale si Carraro, Zf, Clark, Spicer, Dana, etj.

Aksesoret e grasatimit, rondele te ndryshme.

Motoja jone eshte: CILESI E GARANTUAR DHE CMIM EKONOMIK


[NPG id=36858]


PRODUKTET:
 • MAKINERI PUNIMI TUBASH
 • KUTI ME GOMINA DHE RONDEL
 • COUPLINGS
 • CEKIC HIDRAULIK DHE PJESE
 • GOMINA DHE XHUNTO
 • GOMINA PRESIONI HIDRAULIK
 • DHEMBE PER KOVA
 • ZINXHIRA ESKAVATORESH
 • PJESE MOTORRASH
 • APARATURA PRECIZIONI
 • RAKORDERI PRESIONI AJRI
 • FILTRA DHE SEPARATOR VAJI
 • POMPA HIDRAULIKE
 • SPINOTA DHE BOKULLA
 • TUBA PRESIONI DHE RAKORDE
 • SERI GOMINASH CILINDRASH
 • PJESE KAMBIOSH DHE DIFERE
 • VALVOL DHE ELEKTROVALVOLA
 • POMPA GRASO DHE AKSESOR

Kontakt: +355692077254 / +355672077254

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera