FORTIUS ATHLETIC CLUB – ALBANIA

FORTIUS ATHLETIC CLUB ALBANIA – AKADEMI SPORTIVE TIRANEAdresa: Shkolla e Bashkuar – Tiranë

Fortius Athletic Club, Akademia e pare ne Shqiperi e Atletikes.

Fortius është krijuar për të ndihmuar të gjithë grupmoshat në sporte të ndryshme.

⏰ Koha per te filluar stervitjen erdhi ?

Te gjithe ju futbolliste, basketbolliste etj qe keni nevoje per pergatitje atletikore, qe doni te rrisni performancen fizike (force-shpejtesi- qendrushmeri) ejani ne #FortiusAthleticClub

Te gjithe femijet mbi 5 vjec qe duan te merren me aktivitet fizik #FortiusAthleticClub

Te gjithe ato femije qe pelqejne sportin e Atletikes  #FortiusAthleticClub

Fortius Athletic Club eshte i duhuri. Ju Mirepresim!



⏰ Koha per te filluar stervitjen erdhi ?

Kontakt: +355695554440

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL