FRENK AUTO QUALITY

FRENK AUTO QUALITY

Frenk Auto Quality ofron Makina në Shitje të modeleve të ndryshme. Makina në gjendje perfekte pune, të importuara nga jashtë Shqipërisë të cilat ofrojnë cilësi dhe garanci në perdorim.

Në sallonin tonë do të keni mundësi të zgjidhni makinën që ju dëshironi pasi ofrojmë shumëllojshmëri modelesh, markat më të njohura dhe cilësore në treg, me çmime tepër konkurruese. Ju Mirëpresim!

🏆Standard & Quality is our Priority 🥇Welcome to our Cars Saloon.

⏰ ÇDO DITË: 08:30 AM – 19:00 PM

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, pranë Hotel Hilton, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code