GE CONSTRUCTION GROUP

GE CONSTRUCTION GROUP

GE Construction Group ofron rikonstruktim total të objekteve civile ose industriale si: apartamente, shtëpi, vila, pallate, industri, etj...

Ofrohen punime gipsi, patinim, lyerje, punime parketi, pllaka, hidraulike, elektrike, sisteme kapot si dhe sisteme kondicionimi.

Stafi i kualifikuar dhe profesional i’u ofron punime të garantuara dhe në kohë të shpejtë. Përkushtoheni në maksimum, për çdo detaj, duke i’u ofruar gjithmonë punime cilësore dhe rezistente.

Shërbim në kohë të shpejtë, cilësi e garantuar!

Adresa: Tiranë. Operojmë kudo në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code