PUNIME PARKETI & DRURI • DOMI

PUNIME PARKETI & DRURI • DOMI

Ofrojmë Punime Parketi dhe Punime Druri në të gjithë Shqipërinë.

Parketi krijon një atmosfere të ngrohtë, elegante dhe mikëpritëse në çdo ambjent që vendoset, prandaj është shumë i pëlqyer për të gjithë. Ne ofrojmë Shtrim Parketi, Montim dhe Riparim, Parket Druri dhe Parket Laminat.

Ofrojmë Punime Druri të ndryshme, dekorative dhe profesionale për arredimin e ambjentit ku ju jetoni ose të biznesit tuaj. Ofrohen punime për ndërtimin e projekteve apo strukturave të ndryshme si: Çati Druri, Shtëpi Druri, Shkallë Druri, Dekore Druri, Etj..!

Ofrojmë Punime Cilësore, Profesionale dhe në Kohë të Shpejtë

Adresa: Tirane dhe Kudo ne Shqiperi

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code