GOMISTERI & DISQE GERALD – DURRES

GOMISTERI NE DURRES • DISQE MAKINASH NE DURRES Adresa: Ura e Dajlanit, ne Hyrje te Autstrades Durres-Tirane

Gomisteri Gerald ofron Sherbim Gomisterie 24 Ore ne Durres. Ofrohet sherbim korrekt dhe i shpejte fale eksperiences se fituar prej disa vitesh ne treg.

Ofrojme Goma & Disqe te Reja dhe te Perdorura. Mundesojme Nderrimin (Zevendesimin) e Disqeve te Vjetra me te Reja.

Ofrojme Disqe Alumini me Super Cilesi dhe Çmim. Gjithashtu ofrojme Disqe me Porosi sipas kerkeses tuaj.

Gjithashtu bejme Riparim te disqeve te demtuar. Ofrojme Radifikim total te Disqeve te Aluminit. Drejtim dhe Lyerje Profesionale.

Ofrohen:
 • – Disqe & Goma te Teja & Perdorura
 • – Disqe Alumini
 • – Disqe me Porosi
 • – Radifikim Diqesh
 • – Konvertim (Ndrim) Disqesh
 • – Montim Balancim
 • – Lyerje Disqesh
 • – Drejtim Disqesh
 • – Radifikim Disqesh
 • – Asistence Rrugore
 • – Sherbim 24 Ore
 • – Etj..!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355694337447 / +355682274371

GOMISTERI 24 ORE NE DURRES • DISQE MAKINASH NE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera