AGOLLI ELEKTRIKE / HIDRAULIKE / KONDICIONERE

AGOLLI ELEKTRIKE / HIDRAULIKE / KONDICIONERE

Gëzim Agolli është ofruesi i shërbimeve hidraulike, elektrike dhe të sistemeve të ngrohje-ftohjes. Me vite përvojë dhe një përkushtim për përsosmëri, ofrohen zgjidhje të nivelit të lartë për klientët rezidencial apo në pallate, biznese apo industri të ndryshme.

Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar shërbime efikase dhe të besueshme, duke siguruar që klientët tanë të marrin nivelin më të lartë të zgjidhjeve.

Zgjidhje eksperte për shërbime hidraulike, elektrike dhe sisteme ngrohje-ftohje në Tiranë dhe më gjerë.

Gjithashtu, ne ofrojmë shërbime në fushën e ndërtimit. Ndërtime nga themeli me të gjitha shërbimet deri në dorëzimin e çelësave, përfshirë çdo detaj për një ndërtesë që i përmbush të gjitha kushtet dhe pritshmëritë tuaja.

Ofrohen:

   •  Shërbime Elektrike
   •  Shërbime Hidraulike
   •  Shërbime për Sistemet e Ngrohje-Ftohjes
   •  Sipërmarrje Ndërtimi
   •  Etj…

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code