HIDROELEKTRIK EMZ • FIER

HIDROELEKTRIK EMZ • FIER

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nese jeni vizitor i webit qe kerkoni sherbim nga ky biznes, na vjen keq por nuk mund te shfaqim informacione pasi biznesi nuk e ka paguar sherbimin e reklamimit. Ju lutemi kerkoni sherbimin qe deshironi ne SEARCH, aty do t'ju shfaqen biznese te disponueshë.

Nese jeni Menaxheri i këtij biznesi dhe dëshironi të ri-abonoheni, na kontaktoni.

HIDROELEKTRIK EMZ • FIER

Hidroelektrik EMZ është kompani që operon me sukses në tregun e Materialeve Hidraulike, Materialeve Elektrike, Hidrosanitare dhe Sistemeve Ngrohje-Ftohje. Fokusi dhe strategjia e kompanisë është cilësia maksimale dhe shërbimi korrekt për çdo klient. Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi.

Jemi ndër dyqanet kryesore në Fier dhe me gjerë për materialet Elektrike dhe Hidraulike më cilësore në treg, me markat më të njohura ndërkombëtare. Produktet që ne ofrojmë janë zgjidhje të plota si për ndertesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa publike apo industriale. Gama e gjërë e artikujve që ne ofrojmë ju siguron të bëni zgjidhjen e duhur.

Ofrojmë shumëllojshmëri produktesh me inovacionet më të fundit të teknologjisë dhe me çmime të arsyeshme. Falë eksperiencës disa vjeçare dhe stafit tonë të kualifikuar ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbim të kualifikuara për instalimet e çdo produkti që ofrojmë, duke identifikuar në mënyrë të kujdesshme dhe me përgjegjësi kërkesat e klientëve.

Ofrojmë shitje me shumicë dhe pakicë për të gjitha materialet që ne ofrojmë. Ju Mirëpresim!

Adresat:

    • Rruga Jani Bakalli, përballë Big Market, Fier
    • Rruga Jani Bakalli, pranë Kishës Katolike, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL