KARROTREC ARSENI SUKTH • DURRES

KARROTREC ARSENI SUKTH • DURRES

Karrotrec ARSENI ofron Shërbim Karrotreci 24 orë në Sukth, Durrës dhe kudo që ju ndodheni. Ju ofrojmë shërbim korrekt, të shpejtë dhe profesional, duke u kujdesur që ju të merrni zgjidhje me mjetin tuaj.

Kapaciteti i Karrotrecit na lejon t'ju shërbejmë për automjete të ndryshme si: vetura, furgona, motorra, autobuza apo pajisje industriale të ndryshme. Mund t'ju shërbejmë edhe deri në 3 mjete njëkohësisht.

Shërbim Express 24h Sukth, Durrës dhe Kudo që ndodheni.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code