KATALIZATORE MAKINASH TILI • DURRES

KATALIZATORE MAKINASH TILI • DURRES

Ofrojmë Katalizator Makinash për të gjitha modelet e makinave.

Produkte cilësore me material me kualitet të lartë dhe cmim shumë ekonomik. Ofrojmë katalizatorë të rinj si dhe bëjmë të mundur Larjen, Rregullimin, Pastrimin dhe Montimin e katalizatorëve të përdorur.

Ofrojmë Filtera Partikular + DPF për të gjitha automjete.

Ofrojmë garanci 2 vjecare për produktet dhe shërbimet tona. Gjithashtu garantojmë sukses në kolaudimin e makinës tuaj.

Ofrojmë:

    • Katalizator
    • Filtera Partikular + D
    • Matje Gazrash
    • Riparime
    • Etj..!

Adresa: Rruga Vllazërimi, Unaza e Durrësit, Kenetë, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code