KATALIZATORE MAKINASH KLEVI • DURRES

KATALIZATORE MAKINASH KLEVI • DURRES

Katalizator Makinash Klevi ofron Servis, Montime dhe Axhustime Katalizatorësh dhe Filtrash Partikular / DPF për të gjitha llojet e automjeteve me çmimet më konkuruese në treg, duke ofruar testim gazrash me garanci të plotë deri në 2 vjet.

Nëse keni probleme me makinën për Katalitin, Filtrin Partikolar DPF dhe nuk e kaloni dot në kolaudim për gazrat, zgjidhjen e gjeni tek Katalizatorë Klevi. Gjithashtu bëjmë grumbullim katalizatorësh të përdorur.

Ofrojmë:

   • – Montim Katalizatorësh
   • – Servis Katalizatorësh
   • – Katalizatorë të Rinj & të Përdorur
   • – Grumbullim Katalizatorësh
   • – Punim Marmitash të Reja
   • – Filtra Partikulare te Reja & Perdorua
   • – Matje Gazrash
   • – Etj..!
  • Ofrojmë Shitje, Montim dhe Riparim Katalizatorësh të Rinj dhe të Përdorur.
  • Ofrojmë Filtra Partikular + DPF të rinj dhe të përdorur për të gjitha llojet e automjeteve.
  • Ofrojmë Katalita të rinj dhe të përdorur për të gjitha llojet e makinave, Nafte, Benzine apo Benzin-Gaz.
  • Ofrojmë Cilësi dhe Garanci (2 vjet) dhe operojmë me çmime konkuruese në treg.

Adresa: Pranë Urës së Dajlanit, Dr-Tr, Km 1, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code