Kerkohet Agjent Shitjesh

Jeni ambiciozë, me dëshirë për të shpalosur aftësitë tuaja, doni të vlerësoheni dhe shpërbleheni për punën tuaj. Pegasus Home është vendi ideal, bëhuni pjesë e stafit të industrisë më të kërkuar në treg.

Kriteret bazë:
– Kandidatët duhet të kenë pasur eksperincë të mëparshme ose të ngjashme.
– Të jenë korrektë me oraret, të jenë ambiziocë dhe të gatshëm për të punuar në grup.
– Mosha mbi 20 vjeç.
– Ofrohet ambient pune komod dhe motivues
-Pagesa rroge baze+perqindje

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mail peasushome@gmail.com ose ne numrin 0692288688
Adresa: Rruga e Kavajes

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera