Kerkohet Fizioterapiste dhe Masazhatore

Kerkohet Fizioterapiste dhe Masazhatore per tu punesuar ne Spa ne nje Hotel ne Tirane dhe Aeroport. Pagesa shume e mire.

Adresa: Spitali Hygeia, Tirane

Nr. Kontakti: 0692343242

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera