KIZAL KIZOMBA TIRANA ALBANIA

KIZOMBA NE SHQIPERI – KIZAL KIZOMBA TIRANA ALBANIA Adresa: Rruga e Kajo Karafili, Pas Raiffeisen Bank – Tirane

Ne vitet e fundit, kercimi eshte bere mjaft prezent ne jeten tone. Ai eshte ne mediat tona, muziken tone dhe dite per dite ne jeten sociale.

Kizal Kizomba Albania prej marsit te 2017 ofron ne shqiperi Kurse Kercimi Afrolatine: Semba, Kizomba, Urban Kiz, Tarraxa, Salsa, Bachata, Wedding Dance, Etj..!

Kizal gjithashtu mundeson organizime eventesh kercimi per evente te ndryshme festive.


[NPG id=21595]
Kizal ofron Kurse Kercimi:
  • – Kizombo
  • Semba
  • – Urban Kiz
  • – Tarraza
  • – Salsa
  • – Bachata
  • – Wedding Dance
  • – Organizime eventesh kercimi

Tel: +355 69 213 7574

Emali: nereaida@yahoo.com

Kizal Kizomba Tirana Albania

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera