KLINIKA DENTARE BOSFOR – KLINIKE DENTARE TIRANE

KLINIKA DENTARE BOSFOR – KLINIKE DENTARE TIRANE Adresa: Rruga Myslym Shyri, përballë Vodafone, mbi Adidas – Tiranë

Klinika Dentare Bosfor prej disa vitesh sjell me profesionalizëm dhe cilësi të lartë shërbimet dentare për të arritur qetësinë dhe estetikën me dhëmbët tuaj.

Ofrohen të gjitha shërbimet e klinikës duke përfshirë kirurgjinë, ortopedinë, ortotondio, konsulta mjekësore, etj..!

Ofrohet shërbim i kualifikuar si dhe kujdes i veçantë gjatë punës.

Punimet kryhen në laboratorin tonë pasi mund ti kryejmë ashtu siç duhet dhe në kohë të shpejtë.

Na kontaktoni: +355694803261


Orari i Aktivitetit:

E Hënë – E Shtunë: 09:00-19:00


FOTO GALERI [su_custom_gallery source=”media: 8535,8536,8538,8543,8537,8540,8539,8544,8541,8542″ limit=”90″ link=”image” target=”blank” width=”650″ height=”430″ title=”never”]


Shërbimet që ofrohen:

• Laborator • Kirurgji ( Vendosje Implanti ) • Ortopedi • Ortodonci • Terapi • Konsulta • Etj..!

Kontakt: +355694803261

K

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL