Kërko

KLINIKA DENTARE HARUNI & SONS

KLINIKE DENTARE SARANDE – KLINIKA DENTARE HARUNI & SONS Adresa: Rruga Ohezmi, prane Spitalit – Sarande

Klinika Dentare Haruni & Sons prej vitesh ofron sherbime dentare me kujdes dhe profesionalizem.

Stafi i specializuar, ambjenti i mire arreduar si dhe aparaturat teknologjike dhe te kohes se fundit, mundesojne zgjidhjen e duhur per çdo person qe ka nevoje per sherbime dentare. Ju Mirepresim! Sherbimet e ofruara ne klinike jane:

  • – Terapi
  • – Kirurgji
  • – Estetike
  • – Ortopedi
  • – Ortodonci
  • – Pedodonti ( per femije )
  • – Implantoplegji
  • – Etj..! 

[NPG id=18883]


Çdo material i perdorur ne klinike eshte i kontrolluar, i paster si dhe cilesor! 

Tel per me shume info: +355693524111

K

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL