KLINIKA DENTARE ” XHENI DENT ” – TIRANE

KLINIKE DENTARE ASTIR / TIRANE – ” XHENI DENT “ Adresa: Rruga Mikel Maruli, 100 pas Bar Artistit – Astir, Tirane

Klinike Dentare ” Xheni Dent “ ofron shërbimet e Stomatologjisë me mjek stomatologë të specializuar për trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë.

Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten si: Implantologji, Protetike, Ortodonci fikse, Terapi dhe Estetike.

[NPG id=29740]

Teknologjia e avancuar dhe materialet e çertifikuara sipas standarteve europiane na bejne zgjedhjen perfekte per te rikthyer buqeshjen tuaj.


Nëse jeni duke kërkuar një mjek stomatolog për familjen tuaj, zgjidhja e duhur është “Xheni Dent”.

Tel: +355689070777 / +355699424373

Klinike Dentare ” Xheni Dent ” – Astir, Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera