KLINIKA DENTARE LU DEN-T

KLINIKA DENTARE LU DEN-T

LU DEN-T, me profesionalizëm dhe përkushtim maksimal, ofron shërbime Dentare dhe Laborator Dentar.

Ofrohen të gjitha shërbimet e klinikës duke përfshirë kirurgjinë, ortopedinë, ortotoncinë, konsulta mjekësore, etj..!

Punimet kryhen në laboratorin tonë, deri në perfeksion si dhe në kohë të shpejtë. Në Laborator, ofrojme punime per kliniken tone si dhe per kliente te tjere, me eksperience 20 vjeçare.

Ambjentet  e klinikës  janë realizuar duke treguar kujdes për detajet dhe duke krijuar një ambjent çlodhës ku ndërthuret pastërtia dhe ngjyrat. Aparatura bashkëkohore të standarteve europiane, si edhe përdorimi i materialeve të çertifikuara që disponojmë, mundësojnë trajtimin profesional pa dhimbje shqetësuese në gojën tuaj.

Çdo proçedurë dentare shoqërohet me dokumentacionin përkatës i cili është radiografik, fotografik si dhe mjekësor. Te gjitha këto të dhëna dokumentohen për çdo pacient që kryhen trajtime në klinikën tonë në dy versione: elektronike dhe manuale (në letër). Këto të dhëna ruhen në mënyre konfidenciale dhe mund të terhiqen nga pacientët në çdo kohë, pa asnjë kosto.

Adresa: Rruga e Thesarit, Muhamet Deliu, Fresk, Tiranë

Shëndeti dhe buzeqeshja juaj janë gjërat më të rëndësishme për ne!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code