KOMPANI PASTRIMI DIAMANT 💎

KOMPANI PASTRIMI DIAMANT 💎

Kompani Pastrimi Diamant është një kompani pastrimi me qendër në Tiranë. Me një përkushtim të fortë ndaj pastërtisë, përsosmërisë dhe kënaqësisë së klientit, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh pastrimi profesionale si për objekte rezidenciale ashtu edhe për ato komerciale.

Ekipi ynë i punonjësve shumë të trajnuar dhe me përvojë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme, duke përdorur pajisjet më të fundit dhe produkte pastrimi miqësore me mjedisin. Ne krenohemi me vëmendjen tonë ndaj detajeve dhe përpiqemi të tejkalojmë pritjet e klientëve tanë me çdo shërbim që ofrojmë.

Ofrojmë:

💎Pastrim shtëpie, vila, apartamente
💎Pastrim zyra, dyqane, lokale, etj
💎Larje kendi
💎Larje dysheku
💎Larje karrigesh
💎Etj…

Adresa: Tiranë. Ju shërbejmë kudo që ndodheni në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code