KOMPLEKSI GJONI • FIER

KOMPLEKSI GJONI • FIER

Kompleksi Gjoni, i vendosur vetem pak minuta larg qendres se Fierit, ofron shebim Hoteli me dhoma te akomoduar me menyre moderne dhe kushte bashkekohor. Hoteli ka 7 dhoma, te pajisura me Kondicioner dhe Tv. Dhomat jepen me çmim teper ekonomik, duke filluar nga 2.500 lek nata. Sherbimi eshte 24 ore, i shpejte dhe cilesor.

Kompleksi Gjoni ofron edhe sherbim OIL, ku ofrohet Nafte, Benzine dhe Gaz. Nuk mungon as Auto Servisi per çdo problem qe mund te keni me mjetin tuaj, si dhe Lavazhi apo Parkingu i bollshem.

Shërbimet:

  • – Hotel
  • – Auto Servis
  • – Bar Kafe
  • – Karburant
  • – Lavazh
  • – Parking
  • – Wiffi
  • - Etj..!

 

Stafi i Kompleksit Gjoni angazhohet per permbushjen e gjithe deshirave dhe nevojave te klienteve duke ju ofruar besueshmeri, cilesi te larte sherbimi, akomodimi si dhe parkim te garantuar.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code