KONSTRUKSIONE DRURI DYLBERI

KONSTRUKSIONE DRURI DYLBERI

Konstruksione Druri Dylberi, me një eksperiencë mbi 25 vitesh, ofron Punime të ndryshme Druri duke ju ofruar projektim, zbatim dhe garanci për çdo shërbim të ofruar nga ne.

Tek ne do të gjeni cilësinë dhe profesionalizmin për arredimin e ambjenteve të ndryshme si: Suna, Tenda, Çati, Kantina, Parkete dhe të gjithë llojet e tjera të punimeve me material druri.

SAUNA DRURI

KONSTRUKSIONE DRURI

ÇATI DRURI

PAPAFINGO DRURI

SHTEPI DRURI

TENDA DRURI

PISHINA DRURI

SHEZLLONA DRURI

Adresa: Rruga Vesa, Durrës. Operojmë në të Gjithe Shqipërinë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code